Forest Hill Lakópark

Ismertető

Budapest egyik legszebb övezetében Budán, a III. kerületben, Csillaghegyen épül a Forest Hill Lakópark, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg. Domboldalhoz igazodó nagy teraszok, napsütötte lakóterek, üvegfelületek, természetes anyaghasználat és magával ragadó kilátás várja a lakópark leendő lakóit.

A Forest Hill Lakópark nem egy épületegyüttes parkosított környezettel. A Forest Hill egy hatalmas park magával ragadó kis lakóépületekkel. Több ütemben összesen 196 lakás épül, természetbarát lakóközösségnek otthont biztosítva. A közelben a mesés zöld környezeten kívül bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és uszoda is található.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

A Forest Hill Lakópark nem egy épületegyüttes parkosított környezettel. A Forest Hill egy hatalmas park magával ragadó kis lakóépületekkel. Több ütemben összesen 196 lakás épül, természetbarát lakóközösségnek otthont biztosítva. A közelben a mesés zöld környezeten kívül bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és uszoda is található.

A lakóparktól nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as busz megállója valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város.

Az erdő övezte Forest Hill a 11-es főútról autóval és a város felöl tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A lakóparktól nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as busz megállója, valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város.

Alkalmazandó anyagok, szerkezetek, épületgépészeti és villamossági elvárások:

I. SZERKEZETÉPÍTÉS

Alapozás: Fúrt cölöpalapozás + gerendarács, fejtömbök
Homlokzati falak: 30 cm vastag kiváló hőszigetelő képességű falazat, homlokzaton méretezett hőszigeteléssel ellátva.
Lakáselválasztó falak: Silka mészhomok hanggátló tégla falazat 25 cm vastagsággal.
Válaszfalak: 10 cm vtg. vázkerámia falazóblokk vagy Ytong falak.
Közbenső födém: Alul-felül sík monolit vasbeton lemezfödémek.
Zárófödém: Alul-felül sík monolit vasbeton lemezfödém.
Lapostető: A zárófödém felett méretezett hőszigeteléssel, bitumenes vagy műanyag lemez vízszigeteléssel.

II. ÉPÍTÉSZET

Homlokzat: Hőszigetelő rendszer, színvakolattal tervezői színválasztás szerint, kőburkolat, szerelt homlokzati burkolat mezők.
Belső vakolás: A falazott szerkezetek vakolatot kapnak, a mennyezetek vakolat nélküli, glettelt kivitelben készülnek.
Belső felületképzés: A falak és a mennyezetek 2 réteg glettelést kapnak. A falfelületek és mennyezetek mindenhol 2 réteg fehér diszperziós festést kapnak.
Melegpadló burkolatok: A szobákban, a nappali helyiségekben úsztatott aljzatra helyezett laminált parketta burkolat, kopogóhang elleni védelemmel (habalátét lemez) helyezve, a választott burkolattal azonos színű parketta szegéllyel.
Hidegpadló burkolatok: A lakások konyha, fürdőszoba és WC helyiségei úsztatott padozatra ragasztott, hidegburkolattal készülnek, min. PEI III. kopás állóságú lapból, a parketta és kerámia burkolatváltásoknál fém burkolatváltó profil elhelyezésével, a választott burkolat szerint. A belső lépcsők burkolata kerámia.
Erkélyek és Teraszburkolatok: Csúszásmentes fagyálló kerámialappal burkoltak.
Falburkolatok: A fürdőszobában 2,10 m magasságig, a WC helyiségben 1,20 m magasságig ragasztott csempeburkolat készül, a pozitív éleken műanyag élvédővel kiképezve, a választott lapburkolat szerint.
Vízszigetelések: Modifikált bitumenes lemezszigetelés. A használati víz ellen kent vízszigetelés készül a fürdőszobákban a kádak és zuhanytálcák alatt, illetve mellett 200 cm magasságban, sarkokon vízszigetelő sarokerősítő szalaggal.
Zárófödém hőszigetelése: zárófödém feletti hőszigetelés, cm vastagságban.
Födémek hangszigetelése: Lépéshanggátló szigetelés, 2+2 cm vastagságban.
Lakásbejárati ajtók: Hőszigetelő biztonsági ajtólap, acéltokkal, több ponton záródó biztonsági zárral, MABISZ minősítéssel.
Belső ajtók: Utólag szerelhető kivitelű laminált ajtók eloxált alumínium kilinccsel, normál zárral, a WC illetve fürdő helyiségnél WC zárral.
Homlokzati nyílászárók: Műanyag hőhídmentes nyílászárók, műanyag bevonatos kilinccsel, rendszerhez tartozó vízvetővel. Hőszigetelési érték: Uwindow=1,3 W/m2K
Homlokzati redőnyök: Beépített redőnytokok a redőny beépítése nélkül.
Bádogozás: A bádogos szerkezetek (ereszek, lefolyók, falszegélyek, kéményszegélyek) festett alumínium lemezből készülnek (pl: Prefa).
Konyha: A konyhabútor a terven tájékoztató jelleggel szerepel, valamint az elektromos és gépészeti csatlakozások, burkolatok tervezésének alapjaként.
Konyhai gépek: A konyhagépek nem tárgyai a szerződésnek.
Bútor: A lakásokba beépített szekrény bútor nem készül

III. ÉPÜLETVILLAMOSSÁG

Energetikai ellátás: A lakások energiaellátása 2x10+ 1x16A. Az elosztótábla az ajtó felett, illetve falba süllyesztve.
Riasztórendszer előkészítés: Lakásonkénti riasztórendszer előkészítése, falba süllyesztett védőcsövezéssel. (bejárati ajtó nyitásérzékelőhöz és lakásonként 3 db mozgásérzékelőhöz).
Kaputelefon: Telekbejáratnál és épület bejáratnál kültéri egység, előszobákban beltéri egység telefonnal és kapunyitó funkcióval.
Telefon: Minden lakószobába telefon aljzat kerül. Kábelezés csak lakáson belül készül.
Antenna: Minden lakószobába antenna csatlakozás készül. Lakáson belül kábelezés készül.
Szerelvények: Dugaszoló aljzatok, csatlakozók és kapcsolók, több színben választható, variálható és sorolható keretekkel ellátott termékcsalád. Típus: Legrand Valena vagy típusában és minőségében hasonló.
Világítás: Lakáson belül lámpahelyeket készítünk, egy-egy függő foglalattal és 60W-os izzóval. Az erkélyeken műanyag burás védett lámpatesteket telepítünk.
Közösségi terek: Folyosók világítás kapcsolása nyomógombbal, időkapcsolóval. A gépkocsi kapu elektromos nyitású. Az udvar, és az épületek közösségi fogyasztói külön áramszolgáltatói mérést kapnak.

IV. ÉPÜLETGÉPÉSZET

Víz- és csatornaszerelés: A társasházi lakások 1-1 db hidegvíz és szennyvíz csatlakozással rendelkeznek, épületenként központi vízmérővel és vízszűrővel. Lakások saját hideg és melegvíz mellékmérővel rendelkeznek.
Vízvezeték hálózat: Az épületen belüli alap és felszálló vízvezeték anyaga örétegű műanyag cső, ágvezetékek ötrétegű műanyag cső
Lefolyócső hálózat: A földi vezeték anyaga KG-PVC. Épületen belül a szennyvíz csővezetékek PVC és KG PVC anyagúak. Szaniter berendezések: A szaniter berendezési tárgyak fehér félporcelán berendezések, mosdó, kézmosó, falra szerelt WC csésze rejtett tartállyal a terven jelöltek szerint. A fürdőkádak fehér színű műanyag kádak. Zuhanytálcák fehér színű műanyag, kabin nélkül.
Szerelvények: WC félporcelán (pl: Alföldi gyártmány) kétmennyiségű öblítéssel. Csaptelepek, kerámiabetétes egykaros, króm színben. Típusa: Kludi vagy típusában és minőségében hasonló. Az építész terv szerinti fürdőszobában a mosógép részére kialakításra kerül 1db kiállás hideg vizes és lefolyó csatlakozással. A konyhákban a mosogató berendezés részére hideg vizes csaptelep kiállás és lefolyó csatlakozási lehetőség készül, mosogatótálca és csaptelep nélkül.
Gázszerelés: Az épületben gázvezeték csak a kazánházig kerül kiépítésre, a lakások központi fűtésűek, a tűzhelyek, sütőberendezések villamos energiával működnek.
Füstgázelvezetés: Központi fűtés kazánházai a földszinten találhatóak. A méretezett kémények a tető fölé vannak vezetve.
Fűtésszerelés: A lakások részére a hideg illetve használati melegvíz-mérővel azonos mérő szekrényben egyedi hőmennyiségmérők lesznek beépítve, elzáró szakaszoló és beszabályozó szelepekkel együtt. A lakásokban a padlóban illetve oldalfalban vezetett, védőcsővel ellátott műanyag csöves rendszer kerül kialakításra. A hő leadók a fürdőszobákban törülköző szárítós radiátorok a szobákban DUNAFERR típusú , vagy azzal azonos értékű lapradiátorok. A radiátorokra termosztátos radiátor szelep kerül elhelyezésre.
Hűtés: A lakások nappali helyiségében a légkondicionálásához az előkészítés megtörténik. Kiépül az elektromos csatlakozó és a kondenzvíz elvezető, valamint a beltéri és kültéri egység közötti vezeték.
Szellőzés szerelés: a belső terű helyiségeknél (WC, fürdőszoba) késleltetett kapcsolású fali ventilátor biztosítja közös légcsatornán keresztül a tetőn át a szellőzést. A konyhákban csatlakozási lehetőség készül szagelszívó berendezés részére.

Elhelyezkedés

Budapest, III. ker., Pusztakúti út 12.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.