Smart Home SPA Hajdúszoboszló

Ismertető

Kiemelkedően energiatakarékos, minőségi otthonok épülnek Hajdúszoboszlón, az európai hírű strand- és gyógyfürdőtől pár percre az Orgona utcán. A régióban is páratlanul energiatudatos, alacsony fenntartási költségű lakások kerülnek kialakításra a társasház épületében, zöld környezetben, parkosított udvarral, wellness élménnyel, terasszal. A lakások energiatakarékos hűtési-fűtési rendszere számítógépről, okostelefonról és táblagépről is távvezérelhető, melyet alapárban biztosítunk, opcionálisan a víz és elektromos hálózat is távvezérelhető, így kiváló befektetés lehet akár üdülőnek is az ingatlan. A lakások 5%-os ÁFÁ-val kerülnek értékesítésre.

Az épületben 26 változatos alaprajzi kialakítású lakás kapott helyet, és 27 gépkocsi férőhely van mélygarázsban és felszíni parkolóban. Az ötszintes (melyek a pince, földszint, 1., 2. emelet és tetőtér) lakóépület az Orgona utcáról közelíthető meg. A pinceszinten parkolók és tárolók találhatók, innen a lépcsőházon keresztül érhetőek el a lakások. A földszinti lakásokból a társasház saját parkjára tekinthetünk. Az I. és II. emeleti lakáshoz önálló, kellemes hangulatú erkélyek, a földszinti lakásokhoz önálló nagyméretű terasz is tartozik. A pinceszinten kerül kialakításra a wellness részleg szaunával, sókabinnal.

Galéria

További információk

Építészeti kialakítás:

Rendezési terv: Vt 2.5
Helyszín: 4200 Hajdúszoboszló Orgona u. 18. Hrsz.: 3662/19
Telek területe: 1762 m2
Bruttó beépített alapterület: 610,43 m2
Max. beépítési százalék: 40 %
Beépítési %: 34,64 %
Min. zöldfelületi mutató: 30 %
Zöldfelület: 646,46 m2
Zöldfelületi mutató: 36,69 %
Maximális építménymagasság: 7,50 m
Építménymagasság: 6,45 m

Nettó szintterületek:
Pinceszint nettó alapterülete: 687,55 m2 19 db parkoló, 16 tároló
Földszint nettó alapterülete: 454,14 m2 8 db lakás
I. emelet nettó alapterülete: 448,82 m2 8 db lakás
II. emelet nettó alapterülete: 353,61 m2 8 db lakás
Tetőtér nettó alapterülete: 110,18 m2 2 db lakás
Összesen: 2054,30 m2

Magassági adatok:
Épület körüli járda: -0,55 m
Pinceszinti padlóvonal: -2,90 m
Földszinti padlóvonal: +0,15 m
I. emeleti padlóvonal: +2,95 m
II. emeleti padlóvonal: +5,75 m
Tetőtéri padlóvonal: +8,55 m
Gerincmagasság: +13,16; +14,31 m

Alapozás:
A lakóépület alapozása a talajmechanikai szakvéleményre alapozott, statikus tervező által tervezett statikai kiviteli tervnek megfelelően készül. Az alapok csömöszölt beton sáv- és pontalapok, helyenként a külpontosságnak és teherelosztásnak megfelelő vasalással. Az alapozási sík -3,60 m, illetve az épületbe 20 cm vastag vasalt monolit vasbeton ellenlemez került kialakításra. A felhasználásra kerülő beton és betonacél a statikai tervekben rögzített minőségben kerül beépítésre.

Teherhordó szerkezet, födémek, főfalak, válaszfalak:
A külső és belső térlehatároló és teherhordó falak POROTHERM N+F rendszerű kézi falazóblokkból falazottak, 38 cm-es és 30 cm-es falvastagsággal. A teherhordó falakat TF 14 falazati szilárdsággal (T 100, H 10) terveztük, PTH TM falazó habarcsba rakva, I. oszt. falazati minőségben. A pince vasalt zsalukő szerkezetből készült. A közlekedő és a lakások közötti falak 25 cm vastagságban hanggátló téglából készülnek. A lakáson belül 10 cm vastag tégla válaszfalak készülnek.
A falazatokban a statikai tervekben méretezett, helyszíni vasbeton pillérek és oszlopok készülnek. Az épület födémszerkezetei egy, illetve két irányban teherviselő, folytatólagos több támaszú, alul-felül sík monolit vasbeton lemezek. A födémek lemez vastagsága 20 cm, a beton szilárdsági jele: C 16-24/KK, C 20-24/KK.
Az épület szintjeit lépcső és felvonó köti össze.

Tetőszerkezet:
A tetőszerkezet fa teherhordó szerkezetű hagyományos fedélszék. A szaruzat alsó felületén kell elhelyezni a fedélszéket merevítő szerkezeteket és felső felületén a héjazatot.

Hőszigetelés:
Minden épületszerkezetet az érvényben lévő szigorú jogszabályokat meghaladó módon extra minőségű hőszigetelő anyaggal látunk el.

Hangszigetelés:
Minden épületszerkezet az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő akusztikai kialakítással készül.

Külső vakolatok:
A homlokzat felületképzése öntisztuló, magas anyagminőségű nemesvakolatból készül.

Burkolatok:
A garázsszinten előregyártott beton térkő padozat készül. A lépcsőházakban és a közösségi helységekben különösen nagy kopásállóságú, igényes burkolat kerül kivitelezésre. A lakásokban dekoratív kerámia lap burkolat és fokozott kopásállóságú exkuzív kivitelű laminált parketta burkolatok közül választhat a lakástulajdonos. A kerámia falburkolat az összes vizes helyiségben (fürdőszoba, wc) teljes magasságban, míg a konyhában a konyhaszekrényeknél 90 cm és 160 cm közötti magasságban kerülnek kivitelezésre. Az erkélyeken az épület jellegéhez illő igényes fagyálló padló lap burkolat készül.

Festés:
A belső falfelületek glettelése, festése három rétegben fehér színben történik egyedi elképzelések alapján önálló színvilágú lakóegységeket is kialakíthatnak külön díjazás ellenében, melyet szakembereink kedvezményes áron számolnak fel.

Homlokzati nyílászárók:
A homlokzaton a legkorszerűbb 3 rétegű szigetelt üvegezéssel ellátott műanyag ablakok kerülnek elhelyezésre. Jellemzők: minimum 5 légkamrás profilból készített (pl.Gealan 8000 vagy Schüco, vagy azzal egyenértékű), horganyzott acélmerevítéssel az üvegezés U értéke 0,6 W/nmK (4 float – 16 argon – 6 float – 14 argon – 4 float low – E), Roto NT vagy azzal egyenértékű egykezes működtetésű nyíló-bukó vasalattal Az ablakok a tervezett helyeken beépített korszerű hőszigetelt redőnytokkal lesznek előkészítve, így biztosítva a tulajdonos későbbi igénye szerinti redőnyök beépíthetőségét.

Lakásbejárati biztonsági ajtó:
Hangszigetelt, több ponton záró biztonsági lakásbejárati ajtók, három kiemelés gátló csappal, három darab megerősített pánttal, széles látószögű optikai kitekintővel, az ajtótok rozsdamentes küszöbbel felszerelve.

Belső ajtók:
A lakásokban a belső ajtók utólag szerelhető tokkal készülnek, dekorfóliás felülettel, tele ajtólappal. Színe kiválasztható a gyártó standard színválasztékából. Kilincs: ezüst színű alumínium kilincs. Felár ellenében lehetőség van arra, hogy az ajtók dekorfólia helyett CPL bevonattal készüljenek (magasabb kopásállóságú, strapabíróbb felület, bővebb színválasztékkal).

Gépészet:
Az ingatlanok padlózatában elhelyezésre kerülő padlófűtési hűtő/fűtő mezők felelnek egész évben a jó közérzetért. A kor legkorszerűbb technológiája – SAMSUNG VRV rendszerű hőszivattyús berendezések, látják el olcsó hűtési és fűtési energiával az épületet, valamit split rendszerű berendezések előkészítésével tesszük lehetővé a későbbi bontás mentes klímaberendezés telepítést. A fűtés/hűtés és melegvíz ellátás egyedi hőmennyiség mérés alapján kerül elszámolásra az épület ingatlan egységei között. Hőfok figyelése alapján szabályzó, lakásonkénti automatika rendszer teszi lehetővé az ingatlanok egyedi hőfokszabályzását. Az ingatlanok egy darab mértékadó helyen elhelyezett okostermosztáttal szereltek, melyek száma a helyiségek száma és az igények szerint opcionálisan bővíthető. A VRV rendszerű hőszivattyús berendezés a nyári hűtési időszakban a lakásokból elvont hőt melegvíz tárolók fűtésére fordítja, tovább csökkentve ezzel az Ön költségeit.
Az egyedülállóan intelligens hűtési – fűtési rendszer internet kapcsolattal PC-ről, tabletről, vagy akár okostelefonról vezérelhető, így a világ bármely pontjáról könnyen figyelemmel tudják a kísérni a tulajdonosok lakásuk hőfokszabályozását, helyiségenként heti programot alakíthatnak ki.

Vízellátás:
A melegvizet a mélygarázs szinten elhelyezkedő hőközpontból biztosítjuk, minden lakás részére külön hideg- és melegvízóra (mellékvízmérők) kerülnek felszerelésre. A luxus kivitelt és a modern életérzést mi alapárban biztosítani tudjuk: Ön interneten keresztül PC, tablet vagy okostelefon segítségével, távolról elzárhatja vagy kinyithatja lakása vízellátását, szabályozhatja hűtés – fűtésrendszerét. Az Önök kényelme érdekében, a lakások egyedi vízmérőit az épület felügyeleti rendszer olvassa ki, és az elszámolás anélkül történik, hogy Önnek a mérő leolvasását személyesen biztosítania kellene. PC-ről, tabletről, vagy akár okostelefonról vezérelhető, így a világ bármely pontjáról könnyen figyelemmel tudják a lakástulajdonosok kísérni a lakásuk vízfogyasztási adatait.

Gázellátás:
Az épület egyedi tervezése lehetővé teszi a gázszolgáltatóktól való teljes függetlenséget.

Légtechnika:
A szociális helyiségek szellőzetését alacsony zajszintű időkapcsolós kisventilátorok biztosítják, a páraelszívók működtetéséhez légoldali, és elektromos kicsatlakozási lehetőséget építünk ki.

Elektromos ellátás:
A lakások 1 x 32 amper áramellátással lesznek kialakítva. Minden lakás részére külön áramszolgáltatói (EON) főmerő kerül felszerelésre. Az elektromos fogyasztásmérők csoportos mérőhelyként a földszinten kerülnek elhelyezésre. A kapcsolók, dugaljak exkluzív megjelenésű, opcionálisan, akár színes kivitelű szerelvények is lehetnek. Lámpák, csillárok nem kerülnek felszerelésre, csak lámpahely kiállás készül. A nappaliban rejtett LED szalag (RGB) hangulatvilágítás kerül kialakításra a TV fölötti fal és mennyezet találkozásánál. A kaputelefon rendszer kiépítésre kerül. A kábeltelevíziós hálózat, a vezetékes telefon/ számítógép hálózat részére védőcsövezés készül, melyeken keresztül lehetősége van lakóinknak a legkorszerűbb giganet hálózatra való csatlakozásra.

Felvonó:
Az épület lépcsőházában egy korszerű lift kerül beépítésre a lakók kényelme érdekében. Az új, gépháznélküli felvonó helykihasználása elsőrendű. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a lakóházi piac legfőbb igényeinek, a megbízhatóságnak és a biztonságnak. Elektrohidraulikus meghajtású, mely visszatáplálja az energiát a villamos hálózatba, 8 személyes, 630 kg teherbírású személylift öt megállóval, dekoratív belső burkolattal, INOX ajtóval, tükörrel, rozsdamentes csőkorláttal, a technológia környezetkímélő megoldásai optimális teljesítményt is nyújtanak. A magas színvonalú technológiai megoldások, mint a lapos kötél, a kisméretű, hajtómű nélküli motor, a speciális hajtás és a LED világítás optimális teljesítményt és alacsony üzemeltetési költséget garantálnak.

Wellness élményelemekkel:
Az épület mélygarázs szinten kerül kialakításra wellness részleg hagyományos és infra szaunával, só kabinnal.

Kert- és tájrendezés élményelemekkel:
Az építési munkák befejeztével egyedi kialakítású exkluzív hangulatú parkot alakítunk ki, gyermek játszóhellyel, pergolákkal, élményelemekkel és teljes relaxációt maximálisan elősegítő örökzöld és lombhullató dísznövényekkel.

Egyéb feltételek:
A konyhai berendezések nem képezik jelen műszaki tartalom részét (konyhabútor, elektromos tűzhely és sütő, mosogató/mosogatógép, mosogató csaptelep, páraelszívó. A konyhai berendezésekhez víz és elektromos csatlakozás kerül kiépítésre (vízcsatlakozás a mosogató részére, elektromos és elszívó csatlakozás a páraelszívó részére, elektromos csatlakozás a tűzhely részére, elektromos csatlakozás mosogató gép részére). Riasztórendszer kiépítése, klímaberendezések felszerelése nem képezi jelen műszaki tartalom részét. Kábeltv csomag, vezetékes telefon és internet szolgáltatás megrendelése nem képezi jelen műszaki tartalom részét, ezek megrendelése tulajdonos feladata. Lámpatestek, csillárok beszerzését és felszerelését jelen műszaki tartalom nem tartalmazza.
Beépített bútorok, szekrények stb. nem képezik jelen műszaki tartalom részét.
A fent felsoroltak megrendelése esetén ezeket a szolgáltatásokat is 5%-os Áfa tartalommal tudjuk Önöknek biztosítani.
Változtatási igényeket a kivitelezővel egyeztetett, a vevő által elfogadott, írásbeli megállapodás alapján tudunk elfogadni.

Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Orgona utca 18.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.