Lakihegyi Lakópark

Ismertető

Egészséges, biztonságos környezetben élhet, Budapesttől 10 percre!

A Lakihegyi Lakópark Budapest szomszédságában, a Csepel sziget zöldövezetében épül. A 10 hektár egybefüggő terület kertvárosi hangulatot, nyugodt, csendes életteret tesz elérhetővé. A beruházó Dujmó Kft. a generál kivitelezést és az értékesítést egy kézben tartja. Így Ön kedvező árú, mégis magas színvonalas lakást vásárolhat egyszerű ügyintézés, rugalmas fizetési kondíciók és maximális garancia mellett.

A Lakihegyi Lakóparkban egy különálló városrész polgára lehet, ahol valamennyi, a kényelmes életmódhoz szükséges szolgáltatást megtalálja.

Jelenleg a VIII. ütem épületeiben választhatja ki otthonát.
A háztömbökre jellemző üde színek mellett valamennyi ütem rendelkezik valamilyen sajátossággal; szökőkút, labirintus, napóra, amfiteátrum teszi még hangulatosabbá a parkokat. A gyermekek és a pihenni vágyók örömüket lelhetik a játszóterekben, és a tömbönként kialakított filagóriákban, bográcsozási lehetőségben.

Galéria

További információk

A Lakihegyi Lakópark Budapest közelségének köszönhetően annak valamennyi szolgáltatását elérhetővé teszi az itt lakók számára.
A Lakóparktól 1 kilométernyire van Szigetszentmiklósközpontja. Ügyeinek intézéséhez a városközpontban valamennyi ismert bank és biztosító megtalálható, úgy, mint a nagyobb áruházak közül az AUCHAN, Lidl, vagy a Plus, CBA élelmiszerüzletek. A lakosság széleskörű ellátását a piacként funkcionáló vásárcsarnok is biztosítja.

Ha ABC-t, kávézót vagy újságost keres, még a városközpontig sem kell elmennie, hiszen vannak üzletek a Lakópark területén is. Szépségszalon,bútorüzlet, szolárium, pénzügyi szolgáltató áll rendelkezésére, de a lakóparkban található a közös képviselet és a Dujmó Kft. irodája is, így ügyeit helyben intézheti.
A városban évről-évre gazdagabb a kulturális élet, és fejlődnek az oktatási intézmények is.
A közelben található 3 általános iskola, 1 gimnázium és 2 szakközépiskola. A két bölcsőde mellett 5 önállóan működő óvoda van 6 épületben.
Ha a szabadban szeret kikapcsolódni, erre a legközelebbi lehetőség a Kis-Duna szigetvilága, ahol egy tanösvény Ön elé tárja az élővilág szépségeit. A parti nyaralóhelyek igen kedveltek a horgászok és a vizisportot űzők körében is.
A sportolni vágyók igényeit a Lakópark közelében található Oázis Wellness Park elégíti ki, amely fedett tenisz és squash pályával, uszodával rendelkezik.
A lakópark szomszédságában magasodik az ország első adótornya, ami az Eiffel-toronyét is meghaladó magasságáról volt híres. Ma már ugyan nem üzemel, de a műemlék fontos tájékozódási pontja a városnak.

Autóval:

A Lakihegyi Lakópark Budapesttől délre, 5 km távolságra, a Csepel szigeten helyezkedik el. A Lakóparkot mind gépjárművel (GPS koordináták: N 47.35921° E 019.02671°), mind tömegközlekedéssel könnyen megközelítheti.
Csepelen keresztül két jelentős főútvonal, a Csepeli út és a II. Rákóczi Ferenc út is összeköttetést biztosít a fővárossal.
Emellett az M0-s autóút kiváló kapcsolatot teremt Budapest déli kerületeinek eléréséhez. Így Szigetszentmiklósról közvetlenül eljuthat az M1-es, M7-es, M5-ös, és az épülő M6-os autópályák fővárosba bevezető szakaszához.

TÖMEGKÖZLEKEDŐKNEK

A Lakihegyi Lakópark Budapesttől délre, 5 km távolságra, a Csepel szigeten helyezkedik el. A Lakóparkot mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelítheti.
A Szent Imre térről a 38, 238, 278 számú nappali, és a 938 számú éjszakai BKV járatokkal juthat el a Lakóparkba. Ugyanezekkel Szigetszentmiklós szívébe buszozhat. A járatok átlagosan 20-30 percenként közlekednek. A menetrendben Massányi úti lakópark néven talál bennünket.
Lágymányosi-híd pesti hídfőjétől indulva a Ráckevei HÉV-vel Szigetszentmiklós megállójánál leszállva helyi járattal vagy sétálva juthat a Lakóparkba.

Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Szivárvány utca 2.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.