Kőhegy Lakópark

Ismertető

A Kőhegy Lakópark Pomáz közkedvelt zöldövezeti részén fekszik, a HÉV-től gyalogosan 5 percre. A zárt, parkosított terület modern, ugyanakkor kisvárosias nyugalmat áraszt. Pomáz város infrastruktúrája, remek természeti adottságai miatt minden tekintetben remek választás a Budapestről kiköltözők számára is. A környéken számos bevásárlási lehetőség, kiránduló hely, iskola, óvoda és nem utolsósorban a HÉV közlekedés teszi vonzóvá a várost.

A lakópark ingatlanjai a város zajától védve egy kerítéssel és elektromos kapuval felszerelt belső út végén helyezkednek el. A lakópark első üteme 2014-ben 41 lakással készült el és mindegyik átadásra került. A második ütemben további lakások kerülnek értékesítésre 2015-ben és 2016-ban, összesen 11 lakás és 12 sorházi lakás kerül átadásra. A lakásokra jellemző az igényes külső-belső kivitelezés, és átadásuk 2015 év végétől folyamatos.

Galéria

További információk

- A Kőhegy Lakóparkból a HÉV állomás 6-7 perc sétával megközelíthető.
- Pomáz a Pilis kapuja, ahol jó levegő és zöld környezet veszi körül a lakókat.
- Budapest forgalmát és nyüzsgését itt kevésbé lehet érezni, mégis könnyen megközelíthető HÉV-vonalon.
- Kiváló az infrastruktúra.
- A családosoknak érdemes tudni, hogy Pomázon és a szomszédos Budakalászon bölcsődék, óvodák és általános iskolák is találhatók.
- A középiskolák Szentendrén illetve a 3. kerületben is könnyen megközelíthetők.
- A Duna-part és a hegyek várják a kirándulókat, de a környéken kulturális programok is szép számmal vannak a pomázi és szentendrei intézményekben.
- Pomázon a családias hangulatú kisboltok mellett nagyobb áruházak is megtalálhatók.

A lakások jellemzően amerikai konyhás kialakításúak, nappalival és 1, 2, 3 ill. 4 szobával rendelkeznek. 2015-ben a D, F, G épületek építkezése folyik. Megtalálhatóak közöttük mind a kisebb, másfélszobás lakások, mind a 4 szobás otthonok is, gondolva a számos eltérő vevői igényre. A 41-72 négyzetméteres, zöldövezeti lakások változatos beosztásúak. A fűtést illetve a használati meleg vizet minden lakásban saját, nagy hatásfokú turbós kombi kazán biztosítja. A padlófűtés külön szabályozással kerül beépítésre. A lakásokon belül mázas kerámia és laminált parketta, a lépcsőházba csúszásmentes lapburkolat kerül. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek.

Mivel valamennyi lakás rendelkezik erkéllyel/terasszal, földszinti lakások esetén kertkapcsolattal, így minden lakó közvetlen közelről élvezheti a körülölelő természetet. A leendő lakók figyelembe vételével lakásainkat magas minőségű kulcsrakész állapotban értékesítjük, így minden tulajdonos teljes mértékben saját elképzelései alapján alakíthatja ki leendő otthonát. A Kőhegy Lakópark összes ingatlanjához erkély vagy terasz tartozik 6-20 négyzetméterig.

A fölszinti lakásokhoz tárolásra alkalmas 3 m2 kerti faházat- az emeleti lakásokhoz 15-25m2 padlásteret adunk. Valamennyi lakáshoz tartozik egy felszíni parkoló, de lehetőség nyílik továbbiak vásárlására is. A sorházi lakások 80 nm-es, belső kétszintes kialakításúak, nappali + 3 szobával, saját elő és hátsó kerttel, amelyek építése 2016-ban valósul meg (A, B, C épületek).

Elhelyezkedés

Pomáz, Mártírok útja 5.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.