Harangliget Lakókert

Ismertető

A zárt lakóparkban 30 exkluzív, minimál stílusú, különálló családi ház épül passzív házas technológiával. A családi házakon kívül felépül két további lakás, valamint két üzlethelyiség is.

A 15 500 nm-es területen, 4500 nm-es – kizárólag a lakópark lakói számára elérhető – szabadidő park és játszótér kerül kialakításra. A lakók kényelmét szolgálják a térkövezett gépkocsi utak és járdák, az elkerített privát kertek, valamint a házakhoz tartozó garázsok.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

A Harangliget Lakópark Vác barokk belvárosától, a Duna parttól, a vasútállomástól és az EuroVelo kerékpárúttól egyaránt negyedórányi sétára van. Közvetlen szomszédságában Waldorf iskola található, de a környéken pár perc sétára számos iskola és óvoda közül választhatnak. Az orvosi rendelő, és a bevásárlási lehetőség is pár percre található.

A lakóparktól mindössze 10 percre, két autópályán is el lehet hagyni a várost.
A vonat Budapest felé 30 percenként induló zónázókkal, a busz óránkénti járatokkal közlekedik.

Az önálló családi házak a mai modern igényeinek megfelelő megújuló energiával, egyedülálló szigetelési technológiával, valamint közel zéró energia felhasználással épülnek, melynek köszönhetően az energetikai besorolás A++.

A házak hang- és egyedi „thermo”-szigeteléssel, levegő-víz hőszivattyús rendszerrel, padlófűtéssel, és ellenáramú (pollenszűrős) levegő hőcserélővel rendelkeznek. Utóbbi különösen előnyös lehet az allergiával szenvedők, valamint a gyermekek számára.

Az esztétikus, tágas terekkel rendelkező, napfényes családi házak kizárólag a garázsoknál érintkeznek, és három különböző méretben és beosztással épülnek. A legnagyobb 112 nm-es, 4 szoba + nappalival, valamint 2 fürdőszobával. A 95 nm-es házban 3 szoba + nappali lesz, míg a kisebb épület 81 nm, 2 szoba + nappali kialakítással. A házak pontos beosztását, valamint az alaprajzokat lentebb találja.

Az esztétikus, tágas terekkel rendelkező, napfényes családi házak kizárólag a garázsoknál érintkeznek, és három különböző méretben és beosztással épülnek.

A Lakópark kivitelezője az egyedi építési technológiák területén kiemelt szakértelemmel és tudással rendelkezik, a felépült és átadott ingatlanjai a környéken referenciaként megtekinthetők.

Elhelyezkedés

Vác, DeákvárÜzenet küldése

Sikeres levélküldés.