Haller Lakópark

Ismertető

A Haller utca 11-be az volt az álmunk, hogy a fiatal és fiatalos lakók számára hozzunk létre lakóhelyet, ugyanis véleményünk szerint a munkahelyhez és a kikapcsolódási lehetőségekhez közeli városi élet egészen más hasonló életmóddal rendelkező lakók közösségében.

A lakók egyszerre élik pezsgő és lendületes magánéletüket, miközben nyitottak a közösség felé a megfelelő lakókörnyezetben. Szükségesnek tartjuk a közösségi tereket, amelyek növelik és gazdagítják a város szívében való életmód élményét.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Gyalogosan megközelíthetőek kulturális és oktatási intézmények, a Szent István Kórház, a Ferencvárosi Művelődési Központ (FMK), a IX. kerületi önkormányzat több ügyfélszolgálata, a rendőrség és az NAV regionális irodája. Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE. A közeli Népliget és a Duna-part pedig kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

A lokáció kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

A Ha11er lakópark a modernség és fenntarthatóság elvárásainak megfelelő fejlesztés. Az építkezés 2018 elején indul, és az első lakásátadások 2019 őszén várhatók. 66 különböző lakásalaprajz alapján, 256 db, 35-135 nm közötti lakás épül. Kiemelt szerep jut az otthonokban is nyomon követhető, környezettudatos, geotermikus energiafelhasználásnak. A közösségi élményhez járul hozzá a közös napozóterasz és a parkosított tetőkertek. . A lakók kényelmét szolgálják a szintenként kialakított tároló helyiségek, a teremgarázs, ahol a közös kerékpártároló is helyet kap. Az épület aljában kereskedelmi egységek biztosítják a mindennapos bevásárlás könnyedségét: szupermarket, drogéria és állateledel üzlet.

Elhelyezkedés

Budapest, IX. ker., Haller utca 11.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.