Dagály Park

KIEMELT AJÁNLAT

Ismertető

Magas műszaki tartam, formabontó épület együttes

Az OTP Ingatlan Zrt, a több ütemes Dagály Park fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 450 lakásból álló formabontó kialakítású épületegyüttest valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával.

A közvetlenül a megújított Dagály Sétány mellett megvalósuló első ütem keretében 120 hatékony elrendezésű, 32 m2 és 96 m2 közti alapterülettel rendelkező lakás épül. A lakások nagy része két- és háromszobás, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek garzonlakások és nagyobb alapterületű négyszobás lakások is.

A gépkocsik elhelyezése a mélygarázsban és a földszinten lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közti területű tárolók is.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

Dunához közeli, dinamikusan fejlődő környezet

A Dagály Park, az OTP Ingatlan többütemes beruházása, a közkedvelt XIII. kerület, dinamikusan fejlődő részén, közvetlenül a megújult Dagály Sétány mellett valósul meg.

A beruházás környezete dinamikusan fejlődik, a közvetlen környezetében újépítésű lakóházak és irodaépületek találhatók.

A projekt Jakab József utca 19 szám alatt található, a Jakab József, Dagály Sétány és Esztergomi utcák által határolt területen.

A beruházástól, a Dagály Sétányon keresztül, pár perces sétával elérhető a Duna-part és megújult Dagály Strandfürdő és Duna Aréna, de a tágabb környezetében megtalálható a mindig nyüzsgő Váci út irodafolyosó, és a kellemes kikapcsolódást és számos sportolási lehetőséget biztosító Margit-sziget is.

A Dagály Park közúton és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető, az M3 metró Forgách utcai megállója, a 15-ös busz Dagály fürdő megállója, valamint a 115-ös busz Karikás Frigyes utcai megállója kb. 300m (cca. 3 perc séta) távolságra található.

Jövőbe mutató műszaki megoldások

-különleges, egyedi külső megjelenés
-tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont biztosítsanak a leendő lakóknak
-nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre
-a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg szabályozható
-megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak
-alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak

Elhelyezkedés

Budapest, XIII. ker., Jakab József utca 19.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.