Belvárosi Ház

Ismertető

A Belvárosi Ház Terézváros legfrekventáltabb lakónegyedében a Világörökség részét képező Andrássy út és a nemrégiben felújított, passzázsokkal, éttermekkel és kávéházakkal tarkított Király utca között a Székely Mihály utca 7. szám alatt található. A beruházás során a századforduló elején épült műemlék jellegű épület ráépítésével alakítunk ki 13 darab prémium kategóriájú lakást.

A harmadik és negyedik szinten lévő lakások a kiemelkedő tájolásuknak köszönhetően világosak, míg az ötödik emeleti lakásokhoz ezen felül tágas tetőteraszok tartoznak belvárosi kilátással. A 46 nm – 150 négyzetméterig terjedő egyszintes illetve duplex lakások tervezésével, a környéken számos sikeresen megvalósult projekt tervezését végző építészeti irodát bíztunk meg. A tervező csapat a modern, de mégis emberközpontú lakások és a környezetbe illeszkedő épület létrehozását tűzte ki célul.

Az Andrássy út frekventált elhelyezkedése biztosítja, hogy pár perces sétával a világ divatházai mellett elérhető az Operaház, éppúgy, mint a Pesti Broadway és a Zeneakadémia. Kellemes kikapcsolódási lehetőség a megannyi kávézónak és étteremnek helyet adó Liszt Ferenc tér, mely csak néhány lépés távolságra van. Azok számára, akik a belváros zajából a zöldbe vágynak, az Európában elsőként átadott híres milleniumi földalattival pár megálló távolságban elérik a Városligetet.

A folyamatosan fejlődő környék és az épület a mai kor által biztosított legkorszerűbb anyagok és technológia felhasználásával, a száz évvel ezelőtti Budapest pezsgő polgári életét biztosítja kedves új lakói számára.

Galéria

További információk

Budapest, VI. kerület, Terézváros fejlődő és nagy jövő előtt álló területén, az igazi belvárosban terül el.

Az ingatlan az Andrássy út és a Király utca közötti tömbben, a Deák térhez közelebbi oldalon, a Király utcát a Paulay Ede utcával összekötő Székely Mihály utca 7. szám alatt, egy megújuló környezetben található.

A környezetét tekintve a belváros egy csendes mellékutcájában helyezkedik el, a tervek szerint az utca csillapított forgalmú lesz, közlekedése egyirányú forgalmat tesz lehetővé a Király u. felé.

Elmúlt években adták át a KIRÁLY udvart, és a GOZSDU udvart a szomszédos környezetben.
A helyszín közlekedési infrastruktúrája kiváló. Gyalogosan 3 perc a Deák téri metrómegálló, 5 perc az Oktogon tér, ahol villamos és földalatti közlekedés gyors és kényelmes utazást biztosít.

A rendkívül jó közlekedési adottságok ellenére az épületet határoló mellékutcák csendesek, a Király utca csillapított forgalmú, a folyamatos rekonstrukciós fejlesztéseknek köszönhetően visszahozza a polgári belváros hangulatát.

Szaniterek:

A szaniter berendezési tárgyak fehér porcelán illetve félporcelán (mosdó, kézmosó, falra szerelt WC csésze és bidé).
Típusa: KALE BABEL
A fürdőkádak aszimmetrikus fehér színű akril, típus szerinti előlappal minimum 3,5 mm vastag
Típusa: RAVAK
A zuhanytálcák fehér színű acéllemez, minimum 3,5 mm falvastagságúak.
Típusa: RAVAK

Szerelvények:

WC öblítő tartályok falba épített víztartályos kétmennyiségű öblítéssel, króm fedlappal, falba építő kerettel.
Típusa: VIEGA
Csaptelepek kerámiabetétes egykaros, króm színben.
Típusa: KLUDI ZENTA

Csaptelepek:

KLUDI ZENTA

Hidegburkolat:

Az előtér, konyha, fürdőszoba és WC helyiségei úsztatott padozatra ragasztott, hidegburkolattal készülnek, min. PEI III. kopás állóságú lapból, burkolatváltásoknál fém burkolatváltó profil elhelyezésével.
Anyaga: olasz vagy spanyol I. oszt, kollekcióból a Vevő színválasztása szerint, bruttó 5 000 Ft/ m2 árig.

Melegburkolat:

A szobákban, a nappali helyiségekben úsztatott aljzatra helyezett szalagparketta burkolat (14 mm vastag), élek ragasztásával, habalátétre helyezve, azonos színű lábazattal. Anyaga: BEFAG Szalagparketta, kollekcióból Vevő színválasztása szerint, bruttó 5 000 Ft/ m2 árig.
A belső lépcsők burkolata lépcsőburkoló falapok.

Külső nyílászárók:

Tervezői színválasztás szerint – fokozott hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók, tartozékok, eloxált kilinccsel.

Belső nyílászárók:

Pascal Eco Basic tele utólag szerelhető fa beltéri nyílászáró, ~40 mm vastag keretbetét szerkezetes, vetemedés mentes ajtólap, a választható felülettel BB kulcsos bevésőzár, furatolt faforgács betéttel falátfogó utólag szerelhető fa tokkal 20 mm-es állíthatósággal, a kollekcióból választható dekorfóliás felülettel, inox-Thema Pro BB körrozettás kilincsgarnitúrával.

Redőny, redőnytok:

A lakások árnyékolására kiépített redőnytokos nyillászárok kerülnek beépítésre, redőnyök beépítése opcionális.

Falfelület:

Két réteg glettelt felület, két réteg diszperziós fehérre festett felület.

A lakások hűtéséhez szükséges alap-vezetékek kiépítésre kerülnek. Azonban a berendezések opcionálisan kerülnek felszerelésre a gépészeti terv szerint. Konyhabútor gépesítve (sütő, főzőlap, elszívó, mosogatótálca csapteleppel csapteleppel bruttó 400 000 Ft-ig)

Konyhai gépek típusa:

Whirlpool

Elhelyezkedés

Budapest, Székely Mihály utca 10.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.