Babér u. 13-15.

Ismertető

A XIII. kerület közkedvelt részén, a Babér és a Madarász Viktor utca sarkán épül meg a Metrodom legújabb társasháza. A környék az elmúlt 20 évben szinte teljes egészében megújult, a sok újépítésű társasház azonban nem változtatta meg a városrész kertvárosias jellegét. A Babér utca 13-15. elhelyezkedése ideális, a csöndes mellékutcát már nem zavarja a Váci úti forgalom, a metró Gyöngyösi utcai megállója és a Duna Plaza azonban mindössze 4 perc sétára található.

A 129 lakásos társasház különleges, extravagáns homlokzatával kiemelkedik a jellegtelen lakóházak közül, a lépcsőzetesen emelkedő épületszárnyak belső díszkertet fognak közre. A 4-8 emeletes épületrészek tetején intenzív zöldtetők kapnak helyet, a gazdag tetőkertek szépsége az egész épület karakterét meghatározza. Ugyanakkor a házban nem csak luxuslakások kapnak helyet, a garzonoktól az egy- és két hálószobás lakásokon át a nagycsaládosoknak tervezett 3-4 hálószobás lakásokig, sokféle ingatlanból lehet választani. Valamennyi lakás esetén az alapfelszereltség részét képezi az okosotthon-rendszer, ami többek között az intelligens, távvezérelhető és programozható fűtést is magába foglalja.

A Babér utca 13-15. a beltereket illetően is messze az átlag fölé emelkedik, a lenyűgöző előtér, a hatalmas üvegportálok, a modern, letisztult belsőépítészeti megoldások egy prémium minőségű apartmanházban is elismerést keltenének. A házban portaszolgálat működik, amely garantálja a lakók biztonságát és nyugalmát.

Galéria

További információk

A Babér utca 13-15. az a társasház, amelynek elhelyezkedése valóban ideálisnak nevezhető. A XIII. kerületnek ez a része nem véletlenül közkedvelt, a csöndes, nyugodt utcák, a fasorok, a sok zöldfelület valódi kertvárosi hangulatot árasztanak. Az elmúlt negyedszázadban a környék teljesen megújult, a régi épületek nagy része új lakóházaknak adta át a helyét, a Váci úton pedig modern irodaházak épültek. A változás eredményeként minőségi lakó- és irodanegyed alakult ki, a környék értékét az ingatlanárak folyamatos emelkedése is jól mutatja.

A tömegközlekedésre sem lehet panasz, a Pestet észak-déli irányba átszelő 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója csupán három perc sétára van. Hasonlóan közel van a 15-ös busz megállója, amivel átszállás nélkül lehet eljutni a belvárosba (Nagycsarnok, Corvinus Közgadaságtudományi Kar), egészen a Boráros térig. Ugyanennyire található a 105-ös busz megállója, amellyel szintén átszállás nélkül érhető el a Városliget vagy az Oktogon. Az éjszakai tömegközlekedés sem jelent gondot, a metró vonalát követő 950 és 950A busz megállója ugyancsak a Gyöngyösi utca sarkán van.

A kisgyermekes családok igényeit szolgálják a közeli bölcsőde- és óvodakomplexum (Igazgyöngy Bölcsőde, Gyöngyösi sétány 3., és Gyöngyszem Óvoda, Gyöngyösi u. 5.). A legközelebbi általános iskola, a Tomori Pál Iskola (Tomori u. 2.) 5 perc sétára van a háztól, ahogy a gimnázium (Németh László Gimnázium, Nővér u. 15-17.) sincs messze. Egészségügyi intézményekben sincs hiány, pár méterre találhatóak a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai osztályai. A 4 percre lévő Duna Plazában a széles körű bevásárlási lehetőségek mellett bankok, posta, gyógyszertár is található, és a sokféle étterem mellett multiplex mozi is működik. A nagybevásárlásért sem kell messzire menni, legközelebbi hipermarket (Gács utca 3. szám alatti TESCO) egy metrómegállóra, autóval 5 percre van.

A Metrodom Babér utca 13-15. már a megjelenésével kiemelkedik az átlagos újépítésű társasházak közül, amit az épület homlokzatát kívülről körülvevő, modern szálcement buroknak köszönhet. A dinamikus, izgalmas külső mögött pedig minden részletében igényes, prémium anyagokból megépülő lakások találhatóak, melyek melyeket elsősorban a kifejezetten igényes otthont kereső ügyfeleinknek ajánlunk.

Az épület egyik leglátványosabb megoldása a különböző magasságú épületszárnyak tetején kialakított intenzív zöldtetők. Ezek a 30-40 m2-es tetőkertek egy-egy lakáshoz tartoznak, a lakóközösség pedig a belső, zárt díszparkot használhatja pihenésre és kikapcsolódásra. A közös területek sem szokványosak, az utcai és a belső homlokzatot egyetlen, 7 méter magas, lenyűgöző előtér köti össze, amelyet a hatalmas üvegportálok, a térben függőhídként átvezetett első emeleti átjáró, a belsőépítész által megálmodott színvilág és anyagok tesznek egyedivé. Szintén az előtérben működik a portaszolgálat, innen közelíthető meg a kert és a két lépcsőház. Minden lépcsőházban két-két felvonó működik, ezek közül egy-egy, 1 tonna teherbírású, hosszított fülkés lift teszi könnyebbé a költözést és a babakocsival való kényelmes közlekedést. A lakások fűtéséről és melegvíz-ellátásáról takarékos, kondenzációs kazánok gondoskodnak, többek között ennek, illetve a minőségi nyílászáróknak és hőszigetelésnek köszönhető a garantált "CC - Korszerű" minősítésű energetikai tanúsítvány. A lakások fogyasztását mérő valamennyi óra a közös területen kerül elhelyezésre, így azok a lakók zavarása nélkül, a távollétükben is leolvashatóak.

A lakások felszereltsége is messze meghaladja az átlagos színvonalat. A Metrodom Babér utca 13-15-ben kerül először beépítésre komplex okosotthon-rendszerünk, mellyel ellenőrizhető, irányítható az otthonok fűtése (opcionálisan hűtése is), és többek között füstérzékelőt, okosdugaljakat, hő-, fény- és mozgásérzékelőt is tartalmaz, bővebben ezen az oldalunkon olvashat a rendszerről. Az általános rendszeren túl a Babér utca lakásai kiépített légkondícionáló-előkészítést, rejtett, falba épített redőnytokokat és komplett redőnyöket is kapnak. A minőségi, alumínium redőnyök mozgatásáról kézzel vagy távirányítóval működtethető motorok gondoskodnak, ami természetesen szintén integrálva lesz okosotthon-rendszerünkbe, így az életmód vagy napszak, fényviszonyok szerint is programozható a redőnyök mozgása.

A lakásokba beépítésre kerülő anyagok minősége is igazodik a ház színvonalához. Ügyfeleink a honlapunkon, illetve irodáinkban található négyzetméteráras hidegburkolatból, felár fizetése nélkül választhatnak (csak a bordűrökért és dekorlapokért kell külön fizetni), a több színben választható laminált padló pedig Németországból érkezik. Szintén német prémiumgyártók szállítják a porcelán szanitereket és a csaptelepeket, ezekről a műszaki leírásokban talál részletes információkat.

Elhelyezkedés

Budapest, Babér u. 13-15.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.