Aranyhíd Üdülőház Siófok

Ismertető

Felejtse el az üdülési jogot! Az apartmanok kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre. Ez az ingatlan ÖRÖKRE AZ ÖNÉ és családjáé lehet… Ráadásul MOST, CSAK nálunk részletfizetést vehetnek igénybe: a 15% foglaló és 5% előleg kifizetését követően akár már azonnal használhatja is az apartmanját!

Az egyre csökkenő kamatozású bankbetétek helyett, amik adózás után már az inflációt sem fogják elérni, fektesse inkább a megtakarításait ebbe az értékálló ingatlanba.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől kb. 2 km-re fekszik, így minden szórakozási lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.

Az ARANYHÍD Üdülőház épületét Budapestről autóval az M7-es autópályán, illetve a 7-es úton lehet megközelíteni. Az autópályát a 98-as számú, Siófok-Kelet lehajtónál kell elhagyni, majd a 7-es úton kell Siófok-Sóstót elhagyva, a MOL kút után jobbra fordulni az “ARANYPART” feliratú táblánál. A vasúti átjáró után jobbra, majd 2x balra fordulva érkeznek meg az épület elé, a Beszédes József sétány 69. számhoz.

Az épület Siófok központjától autóval, Budapest felé a 7-es úton közelíthető meg, a városhatárt követően kb. 200 m-re kell balra fordulni az “ARANYPART” feliratú táblánál. A vasúti átjáró után jobbra, majd 2x balra fordulva érkeznek meg az épület elé, a Beszédes József sétány 69. számhoz.

Elhelyezkedés

Siófok, Beszédes József sétány 69.

KapcsolatÜzenet küldése

Sikeres levélküldés.