Aranyhíd Üdülőház Siófok

Felejtse el az üdülési jogot! Az apartmanok kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre. Ez az ingatlan ÖRÖKRE AZ ÖNÉ és családjáé lehet… Ráadásul MOST, CSAK nálunk részletfizetést vehetnek igénybe: a 15% foglaló és 5% előleg kifizetését követően akár már azonnal használhatja is az apartmanját!

Az egyre csökkenő kamatozású bankbetétek helyett, amik adózás után már az inflációt sem fogják elérni, fektesse inkább a megtakarításait ebbe az értékálló ingatlanba.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől kb. 2 km-re fekszik, így minden szórakozási lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.

Az ARANYHÍD Üdülőház épületét Budapestről autóval az M7-es autópályán, illetve a 7-es úton lehet megközelíteni. Az autópályát a 98-as számú, Siófok-Kelet lehajtónál kell elhagyni, majd a 7-es úton kell Siófok-Sóstót elhagyva, a MOL kút után jobbra fordulni az “ARANYPART” feliratú táblánál. A vasúti átjáró után jobbra, majd 2x balra fordulva érkeznek meg az épület elé, a Beszédes József sétány 69. számhoz.

Az épület Siófok központjától autóval, Budapest felé a 7-es úton közelíthető meg, a városhatárt követően kb. 200 m-re kell balra fordulni az “ARANYPART” feliratú táblánál. A vasúti átjáró után jobbra, majd 2x balra fordulva érkeznek meg az épület elé, a Beszédes József sétány 69. számhoz.

Elhelyezkedés

Siófok, Beszédes József sétány 69.

KapcsolatÜzenet küldése

Sikeres levélküldés.