Westend Ház

KIEMELT AJÁNLAT

Ismertető

A Te otthonod a város szívében

Kellemes lakókörnyezet, kiváló befektetés! A remek infrastrukturális adottságokkal rendelkező, XIII. kerületben megépült Westend Ház ideális mindazoknak, akik ugyan a belvárosban keresnek lakást, mégis nyugodt környezetre vágynak. Válassz Te is egy modern design jegyében megtervezett lakást a főváros szívében, gyönyörű környezetben!

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

A Margit-sziget szomszédságában
Ha kedved támad, rövid idő alatt kisétálhatsz a közelben lévő Margit-szigetre, amelyet Budapest, egyik legszebb részeként tartanak számon.

Pár perc séta a Szent István Park
A Szent István park a főváros egyik legnépszerűbb pihenőhelye, amely Duna-parti elhelyezkedése miatt szuper kilátást biztosít a Margit-szigetre és a Budai-hegyekre. A park és vonzáskörzete kellemes szabadidős programokat tesz lehetővé. Több játszótér, számtalan kávézó és jobbnál-jobb éttermek biztosítják a változatos kikapcsolódást.

Csendes környezet a belvárosban
Noha a nyüzsgő belvárost sokan szeretik, a forgalom zaját már kevésbé. A Westend Ház esetében nem kell aggódnod, kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően garantált a csend, a nyugalom és a pihenés.

Csak pár percre található több közlekedési csomóponttól, közel van a Margit-szigethez, a Duna-parthoz, a WestEnd bevásárlóközponthoz, valamint a Szent István parkhoz és a Városligethez is.

A Westend Ház tartószerkezete monolit, azaz a helyszínen öntött vasbetonnal készült. Ennek előnye a nagyfokú ellenállóság és tartósság, ezenkívül jó akusztikai tulajdonságok jellemzik, valamint használatával a hagyományos szerkezetépítési megoldásokhoz képest jóval keskenyebbek lehettek az épület tartófalai. A pillérvázas vasbeton szerkezet vázkitöltő falai Porotherm téglák felhasználásával készültek. A nyugodt pihenésről a kiváló minőségű hanggátló falak gondoskodnak.

Fűtés és hidegburkolat

– A társasház megfelelő fűtéséről és hűtéséről a födémszerkezetbe építendő felületi hűtési-fűtési rendszer gondoskodik majd, amit egy intelligens, úgynevezett iCON típusú termosztáttal lehet majd vezérelni minden lakásból egyedi szabályozás és mérés mellett.
– A hidegburkolatok alatt padlófűtéses rendszer került kialakításra. A hűtést a tetőn elhelyezett szárazhűtő, a fűtést pedig a FŐTÁV szolgáltató biztosítja.
– A társasházban található összes lakás fürdőszobája, WC-je és konyhája pára,- illetve szagelszívóval rendelkezik.
Intelligens ventilátorok és lift

– A folyosókon lévő friss levegő utánpótlásáról intelligens elszívó és befúvó ventilátorok gondoskodnak.
– Az épületben 2 darab magas minőségű KONE lift kerül beépítésre, amelyek a -1 szintről indulnak. A nagyobb liftet akár teherliftként is lehet majd használni, amely így jelentősen megkönnyítheti a beköltözést és a pakolást.

Elhelyezkedés

Budapest, XIII. ker., Csanády utca 4/AÜzenet küldése

Sikeres levélküldés.