Rózsaliget Lakópark

KIEMELT AJÁNLAT

Ismertető

Prémium lakások a belvárosban

Kínálunk nagy alapterületű luxus lakásokat is, nagy vagy többgenerációs családoknak, befektetőknek, melyek átalakíthatóak, megoszthatóak irodának vagy rendelőnek.

A lakások hűtése-fűtése a mai kor követelményeinek megfelelően, Panasonic hőszivattyús rendszerével lesz kiépítve. A telekre, a parkolókba és a lépcsőházba egyedi elektronikus azonosítás után lehet bejutni. Az idegen behatolók távoltartása érdekében ezeken a területeken riasztó és infra kamera rendszer lesz kiépítve.

Az épület hőszigetelési rendszere a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, melyet a beépített műanyag homlokzati nyílászárók, a 3 rétegű gázos ablakok és a 15 cm-es dryvit kültéri vakolatrendszer biztosít.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően öt perc sétával elérhető városunk patinás főutcája, a kellemes kikapcsolódás, pihenés lehetőségét biztosító hangulatos belvárosi rész, üzletek, éttermek, kávézók, és a Vörösmarty Színház.

Szinte még ki sem kell lépni a házból, és uszoda, csónakázó tó, sportközpontok, valamint a névadó Rózsaliget. A fehérváriak által nagyon közkedvelt vasban gazdag szénsavas forrás /savanyú víz/ is csupán karnyújtásnyira található.

Minden megtalálható a közvetlen közelben, ami a napi életvitelt teszi könnyebbé: főiskolák, iskolák, bölcsőde, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertárak, bevásárló központok, hivatalok, tömegközlekedési központ.
A telek a belvárosban található, melynek számtalan előnyeit élvezhetjük!

Az épület frontja a Palotai út és a Varga csatorna part felé helyezkedik el, így a tervezett épület utca frontjain elhelyezkedő lakásokból és azok teraszairól hangulatos kilátás nyílik a városra. A hátsókert felől a városi uszoda, és a strand területe látható. A közös belső udvar területeire, amely a szomszédos társasház felé nyílik ill. a parkosított belső udvarba idegen belátás nincs, ami előnyös, és csendes.
A telket közútról, a Vargacsatorna utcáról és a Palotai útról egyaránt közvetlenül meg lehet közelíteni.

Az épület két szintjére kerültek lakások. A földszinten csak üzletek tárolók és garázsok valamint gépészeti terek találhatóak, a két emeleten 11 – 7 lakás került kialakításra. A lakások megközelítését három lépcsőház és három lift szolgálja.

Az alaprajz struktúrája „U” alakú, az utcáról az épület földszintjén át közelíthető meg a belső udvar. A belső udvarra néző emeleti lakások az itt lévő lépcsőházból közelíthetők meg, amelyek alatt az udvari parkolók láthatóak.

- Minden lakásban egyedileg beépített Panasonic hűtő-fűtő-melegvíz tárolós hőszivattyú
- CHAMELEON okos rendszer, hűtés – fűtés szabályozás, további extra bővítési lehetőség kiépítésével
- Minden lépcsőházban svájci SCHINDLER lift
- Padlók prémium minőségű nagyméretű greslapok
- Plafonig csempézett fürdő – WC
- Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üveggel, motoros redőnnyel
- Videós kaputelefon
- Biztonsági rendszer kapu, parkoló kamerával megfigyelt terület

Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Palotai út 41.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.