Napóra Apartments

Ismertető

A Napóra apartmanok a beruházó cég kiemelt projektje Siófokon. Apartmanjaink tökéletesen megvalósítják a természet és a modern építészet organikus kombinációját.
A környezetet a legmesszebb menőkig tiszteletben tartva építjük meg a minden igényt kielégítő, egyedülálló Napóra apartmanházat.

A Balaton parton kialakított lakosztályok egyedülálló panorámáját mutatják a csodás környezetnek, emellett közvetlen közelében vannak a kedvelt fürdőhelyeknek, éttermeknek, szórakozási lehetőségeknek.
A Napóra Ház csendes környezetében kikapcsolódhat, élvezheti a tágas és világos apartmanok nyugalmát. A kertben rendelkezésre áll többek között a saját kerti tó is.

A különleges lakások a páratlan kialakítás mellett, önálló és a legújabb környezetbarát technológiáknak megfelelően, hatékony hőszivattyús fűtés – hűtés rendszerrel rendelkeznek.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

Siófok kikötő- és üdülőváros Somogy megyében. A Siófoki járás székhelye, a Balaton-part legnagyobb városa. Siófok az ország egyik legnépszerűbb üdülőtelepülése.

Siófok a Balaton keleti medencéjének közepén, a Sió-csatorna torkolatánál fekszik.
Az ezüstpart a nyulagom szigete, ahol mind az aktív mint a passzív pihenők megtalálják a maguknak való tökéletes kikapcsolódást.

Megközelíthető Budapestről és Nagykanizsa felől az M7-es autópályán, vagy a 7-es számú úton, Szekszárd felől pedig a 65-ös számú főútvonalon, valamint vonattal, busszal és a Balaton többi településről hajóval is.

Elhelyezkedés

Siófok, Akácfa utcaÜzenet küldése

Sikeres levélküldés.