Ispotály Lakópark

Ismertető

Élhető lakások zöld környezetben…

A városban élők gyakran hiányolják a zöld köztereket. Az Új Ispotály Lakópark koncepcióját úgy alakítottuk ki, hogy ebben a megújuló negyedben nagy legyen a zöld felületek aránya. Az épületek által határolt, tájépítész által tervezett modern belső udvar, kert hangulatos leülős helyek kínálnak lehetőséget a pihenésre, kikapcsolódásra. A járműforgalomtól teljesen elzárt, világos, tágas, gondozott kert, nyugalmas életteret biztosít az itt élők számára.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

Új lakásokat építünk Debrecen déli részén, a központtól 1,5 km-re, 5 perc sétára a leendő Intermodális központtól. A közelben található óvoda, egészségügyi intézmény, patika és kereskedelmi egységekkel is jól ellátott.

Közlekedés kiváló a helyi és helyközi járatokkal, távolsági és helyi busz-, villamos- és trolibusz megálló is pár perc sétával elérhető, így a város számos pontja és a környező települések is könnyen elérhetőek. Hamarosan elkezdődik a Petőfi téren Debrecen egyik legnagyobb beruházása, az Intermodiális központ kiépítése, melyet a későbbiekben a Debreceni Reptérrel is összekötnek vasútvonallal, így már a légi közlekedés is elérhető közelségbe kerül.

Elhelyezkedés

Debrecen, Ispotály utca 20-22.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.