Budai Bolero Lakópark

Ismertető

Öt ütemben, összesen 904 lakást építünk, melyek mérete 25-95 nm között változik. A kisebb méretű stúdió-, illetve a hálófülkés lakások számos élethelyzetben ideális választásnak bizonyulnak, de aki több szobára, kertkapcsolatra vagy panorámás tetőteraszra vágyik, annak is tudunk újat, szépet, exkluzívat mutatni.

A variációs lehetőségek száma végtelen, ahogyan a beköltözők fantáziája is, ezért nincs más dolgunk, mint teret adni ahhoz, hogy kibontakozhass. Változatos tájolású és elrendezésű lakásaink alatt kétszintes teremgarázs gondoskodik a négykerekű családtagok biztonságos éjszakai elszállásolásáról.

Galéria

Ingatlan jellemzői

További információk

A környék infrastruktúrája kiváló. A Bolero Lakópark környéke Dél-Buda legdinamikusabban fejlődő része. Zöldövezeti jellege, mégis központi elhelyezkedése miatt a legélhetőbb városrészek közé emelik a budai oldal Duna-part mellett nyújtózó szakaszát. A közelben rengeteg szabadidős és mozgási lehetőség, felsőoktatási intézmények, parkok találhatóak.

A lakópark megközelíthető az 1-es villamossal, illetve a 100-as busszal.

A lakásokban található mozgatható belső válaszfalak 10 cm-es porotherm téglából készülnek, a lakások közti válaszfalakat pedig jó hangszigetelésű mészhomoktéglából húzzuk. A falakra vakolás és glettelés után kétrétegű, fehér, diszperziós, beltéri falfesték kerül. Utána mindezt olyanra festheted át, amilyenre csak szeretnéd.

A fűtéshez és a tisztálkodáshoz szükséges meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakásokat programozható szobatermosztátokkal szereltük fel, hogy helyiségenként beállíthasd a számodra ideális hőmérsékletet. Minden lakáshoz külön hőmennyiségmérő, hideg- és melegvízóra, valamint villanyóra tartozik, melyeket a folyosókon rejtünk zárható szekrényekbe.

Kaputelefon, 24 órás portaszolgálat, bekamerázott lépcsőházak és garázsbejárat - ezek jelentik a társasházi szintű védelmet. Ezenfelül minden lakás vételára tartalmazza a riasztórendszer előkészítését (alapcsövezését), valamint a 7 ponton záródó, acélmerevítéses, faburkolattal ellátott, kiváló hangszigetelésű bejárati ajtót.

A homlokzatra 12 cm-es EPS (NIKECELL) hőszigetelés kerül. Az épület hőtechnikai tulajdonságai: külső határolófalak hőszigetelése 12-15 cm-es expandált polisztirol (Uw=0,212 [W/m2.K]) vagy ásványgyapot, a födémek hőszigetelése 22 cm-es extrudált polisztirol (Uw=0,163 [W/m2.K]). A külső nyílászárók 3 rétegű, argon gáz töltésű, low-E bevonattal ellátott üvegezéssel, min. 5 légkamrás, műanyag profilos tokszerkezettel (Uw=1,02 [W/m2.K]) készülnek.

A határoló szerkezetek teljesítik a 2020-tól hatályos hővédelmi előírásokat. Az épületek folyosói zártak, így erősebb a termikus burok, a lakások hővesztesége kisebb. Az épületek fűtése és a használati melegvíz előállítása magas minőségű, korszerű, kondenzációs üzemű gázkazánokkal történik. A lakásokba igény esetén inverteres, split rendszerű klímaberendezéseket építünk be, melyek téli üzemben hőszivattyúként is működhetnek. Az épület várható energetikai besorolása "CC" (korszerű) kategória.

Elhelyezkedés

Budapest, XI. ker., Alíz utca 6.Üzenet küldése

Sikeres levélküldés.